Le Cordon Bleu Complete Cooking Techniques

R$50,00

Vendido Por

Fora de estoque

Adicionar a Minha Lista
Adicionar a Minha Lista
O Vendedor irá enviar o livro em 1-2 dias úteis
Categoria:

Descrição

Chefs from the Cordon Bleu Institute, the world-famous academy, demonstrate everything the home cook or professional needs to know in the kitchen, from basic preparation of ingredients through to more complex and ambitious culinary techniques. Concise, informative text shows the reader how to prepare, cook and then serve them. Presented in an easy to follow, accessible format, the book covers a comprehensive range of classic and contemporary.

AutorAutorEditoraEdiçãoAnoPáginasIdiomaISBN-10ISBN-13Condição
Jeni WrightEric TreuilleOrion Publishing Group, Limited1996351Inglês030434897X9780304348978Usado

Livro em ótimo estado, páginas sem rasuras

Não há mais ofertas para este produto!
Entrar na lista de espera Avisaremos quando o produto chegar em estoque. Por favor, deixe seu endereço de e-mail válido abaixo.